Welkom op mijn blog! - gepubliceerd op 08-02-2019

Hallo, en welkom op mijn blog!


In deze blog laat ik je zien waar wauw events voor staat en welke projecten er allemaal op ons pad komen. Op deze manier wil ik je inspireren om van je eigen feest ook een wauw-feest te maken.


Eerst wil ik even vertellen wie ik ben en hoe mijn avontuur begonnen is.

Over mij

Ik ben Greet Geukens. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in een klein maar gezellig huisje in Kleine Brogel. Ons kleine huis wordt dik gecompenseerd door de toch wel groot uitgevallen tuin. We zijn dan ook echte buiten mensen en genieten ervan om in de natuur te vertoeven. 

Naast mijn passie voor bloemen is er nog een tweede passie en dat is reizen. Er staan vele landen op mijn bucket list waar ik ooit nog naartoe wil. 

Voor ik aan dit avontuur begon werkte ik als kapster. Een beroep wat ik graag deed maar waar ik mijn creativiteit niet volledig tot uiting kon laten komen. Ik heb dit dan ook volledig achter mij gelaten om een nieuwe start te maken. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad en haal iedere dag opnieuw bergen voldoening uit mijn werk.

Als je aan mijn omgeving vraagt om karaktereigenschappen zullen ze zeggen dat ik de rust zelve ben. Ik ben een heel rustig iemand die helemaal niet graag in het middelpunt staat. Een klant omschreef me in het verleden "met weinig woorden, maar met veel subtiele ideetjes in haar hoofd". Dat is hoe ik ben.

Het avontuur 

Wauw events is gegroeid uit hobby. Ik maakte er iedere keer opnieuw veel werk van wanneer er een feestje was. Mooie aankleding, bloemen, ... Wanneer ik dan ook echt op zoek was naar een nieuwe uitdaging in mijn leven en ging aankloppen bij loopbaanbegeleiding werd het me helemaal duidelijk. Wauw events was geboren.

Met een bang hartje begon ik het avontuur. Ik stelde me vaak de vraag "wie gaat mij nu vragen voor zijn feest?"  

Ik had het geluk dat mijn nicht net op dat moment trouwde en dat ze mij de aankleding toevertrouwde. Het was een grote test en ik durf zelf te zeggen dat ik geslaagd was. Nu was ik in bezit van de eerste foto's van mijn werk en daaruit volgen ook snel de eerste opdrachten.

Ondertussen is het een echte passie geworden en uitgegroeid tot veel meer dan enkel feesten aankleden. Ik ben me meer gaan verdiepen in bloemen. Ben vele workshops gaan volgen en heb vele contacten gelegd. Dit blijf ik ook doen om mijn klanten het beste te kunnen bieden wat voor mij heel belangrijk is.

Photocredits aan portraits by trix tijdens roses and talks.