Els en Michael - gepubliceerd op 19-02-2019

Els en Michael

Bij dit huwelijk ga ik terug in de tijd. Het huwelijk waar voor Wauw events alles mee begon.

Met een goed glas wijn

Ik weet het nog goed toen Els (mijn nicht) me vroeg "wil jij onze weddingplanner zijn?". Ik voelde me enorm vereerd en ging meteen aan de slag. Er volgde verschillende brainstormmomenten wanneer we bij elkaar op bezoek waren. We staken samen de handen uit de mouwen voor verschillende knutselprojecten. Dat in combinatie met een goed glas wijn en een gezellige babbel.

13 mei 2017, een mooie dag waar de zon zich goed heeft laten zien. Hiervoor is  Els zelfs eitjes naar de Clarissen gaan brengen zodat het weer zeker goed zou zijn. Het heeft geholpen en dat verdiende dit topkoppel ook,


Warm welkom

Tijdens onze gesprekken lieten ze me weten dat ze een ongedwongen sfeer wilden. Iets wat ook op het verlanglijstje stond was een inkom die indruk maakte en waar de gasten zich welkom voelde.

De zaal kreeg een boho vibe over zich heen. We gebruikten veel hout voor een warm gevoel en met het bord aan de inkom maakten we een warm welkom duidelijk.


Het Huwelijk

Het huwelijk vond plaats in Neerpelt waarna we naar de feestzaal in Overpelt trokken voor het verdere verloop van de dag. 

Voor het vertrek werd het kersverse paar ondergedompeld in kilo's rijst met de nodige felicitaties erbij. Geloof me, die rijst vonden ze s nachts nog terug!


Pizza a volonté

De dag werd verder gezet met een receptie vol onverwachte verrassingen voor de bruid. Dit leverde een paar emotionele momenten op.

Het diner startte met heerlijke tapas gevolgd door pizza a volonté. Deze mediterraanse gerechten pasten perfect bij de sfeer van de dag.


Kids

Er werd ook aan de kinderen gedacht. Zo was er een kids table voorzien waar elk kind zijn eigen boekje en zakje vol verrassingen had.


Vendors

fotograaf: JV_photography

jurk: Cari modeatelier

make- up: Marleen Tijskens

jurk bruidsmeisjes: bruidsmode just for you

diner: italianfoodclub

sweettable: 't suikerhuys

styling: Wauw events