Vintage wedding - gepubliceerd op 21-10-2019

Vintage met een tikkeltje romantiek 

In deze styling zie je overal vintage elementen terug komen zoals de oude koffers die gebruikt werden als enveloppendoos. Ook de bruin gekleurde apotheekflessen geven deze sfeer weer. Ze stralen eveneens veel warmte uit.

Het romantische element werd toegevoegd door het gebruik van pastelkleurige bloemen. Ze maken het geheel  zachter en zorgen voor een fris zomergevoel tussen  de donkere vintage stukken.

Ringendoosje 

Zie je het ringendoosje? Dan is één van onze eigen producten. Een volledig handgemaakt doosje uit een boomstam wat naar uw wens gepersonaliseerd kan worden.


Gezellige hoekjes

Een grote wens van Kelly waren de gezellige hoekjes. Buiten installeerden we een vintage zithoek wat meteen een gezellige sfeer gaf.

Ook binnen werden er leuke hoekjes geïnstalleerd zoals een fotohoek en een kids area. 

Kinderen op een huwelijksfeest zijn ook belangrijke gasten en mogen zeker niet vergeten worden. Op dit feest waren er grote leeftijdsverschillen bij de kids. Daarom maakten we voor de tieners een pallettenlounge waar ze rustig konden chillen. De kleinere kids komen zich uitleven in de tipitent met de kleurboeken en knutselspullen.