Trouwfeesten

Fantastisch, proficiat, jullie gaan trouwen! Nu loop je met je hoofd in de wolken, heerlijk genieten en dromen over de mooiste dag van jullie leven.

Een dag waar jullie liefde centraal staat en waar mooie momenten beleefd worden. De weg naar die mooie dag is soms best lastig. Er moet van alles geregeld worden. Duizend en één vragen komen op je af en er zullen veel keuzes gemaakt worden. Wij zijn er om jullie te helpen!

Een juiste styling maakt de locatie jullie locatie. Het reflecteert de sfeer waarvan jullie dromen. Het laat jullie gasten verbazen met een wauw-gevoel. 

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jullie wensen, dromen en ideeën. Wij werken deze uit en zetten ze om in een droomplaatje om ze tot leven te brengen op jullie mooiste dag. Wauw events decoreert met veel passie en enthousiasme jullie droomhuwelijk!

 

Onze werkwijze
Bij het kennismakingsgesprek bespreken we wat jullie wensen zijn en wat jullie van mij verwachten. Aan de hand van dat gesprek maak ik een vrijblijvende offerte naar jullie wensen. Wanneer wauw events het “ja-woord” heeft gekregen kan de voorbereiding starten en gaan we samen een leuke periode tegemoet met als afsluiter een Wauw huwelijksdag.

contacteer mij

Trouwfeest